Menü Kapcsolat Ügyfélkapu

Környezet iránti felelősségvállalás

Környezetünk megóvásáért, bolygónk és gyermekeink szebb jövőjéért mindannyian felelősek vagyunk. A Sponsorem is elkötelezett a környezet védelme és a klímaváltozáshoz vezető okok mérséklése iránt.

A Sponsorem új generációs, elektronikus utalványai hozzájárulnak a hagyományos utalványok papírfelhasználásának és az elfogadóhelyek gépkocsival vagy tömegközlekedési eszközzel történő megközelítéséből adódó CO2 kibocsátás csökkentéséhez. Hiszen egyetlen Sponsorem kártyán akár mind a 6 e-utalvány is vezethető, a juttatásokat pedig kényelmesen, az interneten keresztül lehet felhasználni.

Mindennapjaink során kiemelten ügyelünk arra, hogy a lehető legkevésbé terheljük a környezetet, minél kevesebb hulladékot termeljünk és minél kisebb legyen az ökológiai lábnyomunk. Cégünknél bevett gyakorlat, hogy munkavállalóink hetente egy napot otthonról dolgozhatnak, ezzel megspórolva az ingázás költségét és csökkentve a károsanyag-kibocsátást.

Egyértelmű számunkra, hogy az élhető, minőségi jövő elérésében tevékenyen kell részt vennünk, ezért levegőnk tisztaságának védelmében a Sponsorem Kft. a Clear Plate projekt keretében Oxyfákat ültetett, amelyek hatalmas leveleikkel rengeteg oxigént termelnek..

Tanúsítványunk itt tekinthető meg. >