Tisztelt Ügyfelünk! December 15. és január 2. között csökkentett munkarendben vagyunk elérhetőek, sürgős esetben, kérjük, e-mailben keressenek minket!
Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk!

Menü Kapcsolat Ügyfélkapu

Sponsorem Blog

10 meglepő dolog, amit kollégái PRÉMIUM Utalványkártyával is kifizethetnek az év végi hajtásban

2018. dec 7. • Hírek

A cafeteria rendszer megnyirbálása után hatványozottan igaz, hogy a rugalmas, széles körben felhasználható juttatási formáké a jövő. Mivel éppen ideje megtervezni a 2019-es motivációs csomagot és stratégiát, mutatunk is egy kedvezményes adózású utalványt, amelyet még a karácsonyi időszakban és év végi hajtásban is a legváltozatosabb vásárlásokra fordíthatják kollégái. Gondolta volna, hogy a következő 10 dolgot kifizetheti akár Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártyával is?

10 meglepő dolog, amit kollégái PRÉMIUM Utalványkártyával is kifizethetnek az év végi hajtásban

Béren kívüli juttatások 2019-ben is? Lehetséges!

Mielőtt belemennénk az utalványok előnyeibe, mindenképpen érdemes tisztázni, hogy a 2018 telén kiadott cafeteria elemek egyenlegei nem járnak le év végén. Így a kedvezményes adózású Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártyákkal egészen 2020 májusáig vásárolhatnak munkatársai. Ha jövőre is szeretné költséghatékonyan motiválni munkatársait és feltérképezni lehetőségeit, akkor korábbi írásunkat a juttatási rendszer átalakulásáról mindenképpen olvassa el »

Gondolta volna, hogy kollégái az év végi rohanásban akár egyetlen utalvánnyal gyorsan és kényelmesen kifizethetik:

 

1) a karácsonyi ajándékokat?

A tökéletes karácsonyi ajándékot kiválasztani nem egyszerű feladat, ezért különösen kellemetlen, ha akkor jön szembe az ideális meglepetés, ha éppen nincsen nálunk készpénz vagy bankkártya. Szerencsére a Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártyával munkatársai vásárolhatnak akár könyvet, parfümöt, játékot, ruhát vagy egyéb meglepetést is.

2) a karácsonyi és szilveszteri nagybevásárlást?

Az ünnepek előtt nemcsak az ajándékok, hanem a karácsonyi lakomák és szilveszteri kellékek miatt is jó néhány nagybevásárlásra sor kerül majd. A kedvező adózású PRÉMIUM Utalványkártyával tulajdonosa kifizetheti az élelmiszereket, a süteményeket, az ünnepi asztalterítőt és akár az új pohárkészletet is.

3) a téli ruhákat és kiegészítőket?

A meglepetések és ünnepi fogások mellett nem árt beszerezni pár melegebb ruhadarabot és bakancsot, csizmát a hűvösebb hónapokra. A Sponsorem PRÉMIUM Utalkártyával ez sem jelent majd problémát, hiszen tulajdonosa a legnépszerűbb üzletekben és a webáruházakban egyaránt fizethet vele.

4) vitaminokat és gyógyszereket?

A hideg elleni védekezésben a meleg ruhák mellett jól jön néhány vitamin is, és időnként szükség lehet egy-egy gyógyszerre is. A Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártyával a patikákban és drogériákban is vásárolhatnak kollégái.

5) az ünnepek alatti pihentető utazáshoz a repjegyet és a szállást?

Na, persze az év vége nemcsak a kapkodásról szól, hiszen nagyon sokan indulnak kisebb-nagyobb pihentető utazásokra ilyenkor. Munkatársai is szívesen kapcsolódnak ki az ünnepek alatt/után? Akkor a rugalmas, külföldön is több millió POS terminálon felhasználható PRÉMIUM Utalványkártyát imádni fogják, hiszen a repjegy és a hotelszoba mellett a szuveníreket is kifizethetik vele.

6) a belépőket a moziba és egyéb programokra?

Igen népszerű kikapcsolódási forma az év utolsó heteiben még a családi mozizás is, hiszen a legnagyobb sikerfilmeket ezen időszakra időzítik. Nem véletlenül töltik meg ilyenkor a mozikat a kisgyermekes családok és a baráti társaságok. A Sponsorem utalványával természetesen a belépőt és a pattogatott kukoricát is megvehetik kollégái.

7) a kozmetikai és szépészeti kezeléseket?

A hölgyek számára a fontosabb év végi teendők közé tartoznak a kényeztető szépészeti programok is. Egy új frizura, köröm vagy éppen smink után ki ne érezné magát jobban? A Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártyával mindezeket ki is fizethetik feltöltődésre vágyó munkatársai.

8) a számlákat és egyéb kötelezettségeiket?

Az év végi rohanásban és költekezésben könnyedén kimegy az ember fejéből egy-egy számla határideje. A Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártyával tulajdonosa a telefonszámlától kezdve a rezsiig letudhatja legkülönfélébb kötelezettségeit.

9) a tankolást és a különböző bérleteket a mindennapi utazáshoz?

Az év utolsó heteiben talán annyi elintéznivaló szakad az ember nyakába, mint a korábbi hónapokban soha. Ilyenkor értelemszerűen gyakrabban kell tankolni is, és a buszbérleteket is időben megéri beszerezni a gyermekeknek. A Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártyával erre is lehetősége nyílik munkatársainak.

10) lakásfelújítást és a dekorációt is?

Ha komolyabb lakásfelújításba sokan nem is vágnak bele decemberben, azért kisebb csinosításokra igen sokan vállalkoznak. Egy festéssel, néhány új bútorral könnyedén feldobható egy otthon, de az elektronikai eszközök is igen kelendők ilyenkor. A Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártyát kollégái felhasználhatják az elektronikai szaküzletben, a barkácsboltban és a bútoráruházakban egyaránt.

Hol használhatók fel a Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártyák?

És ez még csak néhány olyan hasznos megoldás, amelyet megvásárolhatnak munkatársai. A Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártyával tulajdonosa ugyanis bárhol fizethet, ahol ez MasterCard bankkártyával is lehetséges, vagyis hazánkban több mint 120 000, Európában 4,7 millió, világszerte pedig több mint 35 millió POS terminálon és webáruházban.

Nemcsak rugalmas, költséghatékony - kollégái közel 30%-ot spórolhatnak

A munkabérhez képest a Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártyákkal a kedvezményes adózás miatt a kollégák közel 30%-kal többet vihetnek majd haza és a cég is komoly összeget takaríthat meg. Ez már egy közepes méretű cég esetében is több millió forintos megtakarítást jelenthet, ezért érdemes kiszámolnia a Sponsorem kalkulátorral, hogy cége mennyit nyerhet egy költséghatékony juttatási csomaggal »

Tökéletes juttatási csomagra vágyik? Mondja el igényeit, mi pedig megmutatjuk a legjobb megoldásokat egy ingyenes konzultáción. Kérjen időpontot most »