Tisztelt Ügyfelünk! December 15. és január 2. között csökkentett munkarendben vagyunk elérhetőek, sürgős esetben, kérjük, e-mailben keressenek minket!
Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk!

Menü Kapcsolat Ügyfélkapu

Sponsorem Blog

25+1 meglepő ötlet, amire a béren kívül adható juttatás elkölthető

2017. feb 14. • Hírek

A béren kívül adható juttatásoknál rendszeresen felmerülő probléma, hogy erősen korlátozott a felhasználhatóságuk köre, a Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártya azonban kiemelkedik a sorból.

25+1 meglepő ötlet, amire a béren kívül adható juttatás elkölthető

A Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártya szinte mindenre használható, sőt, a felhasználás köre sem korlátozódik Magyarországra, hanem a világon bárhol fizethetünk vele. Ez világszerte több mint 35,9 millió elfogadóhelyet jelent.

Össze is gyűjtöttünk mindjárt 25+1 meglepő és kreatív ötletet, amit akár ezzel a juttatással is fizethetünk, de a legtöbben biztosan nem is gondoltak rá.

25+1 kreatív ötlet a Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártya felhasználására

1. Repülőjegy – Ki ne vágyna 1 hét pihenésre egy napsütéses tengerparton? A PRÉMIUM Utalványkártyával, nemcsak a repülőjegyet vehetjük meg, hanem fizethetünk vele a repülőtéren az újságért, a kávéért vagy akár a reptéri transzferért is.

2. Hotelszoba – De nemcsak az utazás költségeit, hanem akár hotelszobát is fizethetjük vele, sőt, akár a bankkártyával fizethető extra szolgáltatásokat, a minibárt vagy éppen a masszőrt is.

3. Szuvenír - Ha pedig már nyaralunk, akkor a az otthoniaknak szánt ajándékokat sem felejthetjük ki a sorból, hiszen az apró ajándékokat, finomságokat is fizethetjük a kártyával.

4. Tankolás – Rendszeres, havonta jelentkező költség az autóval rendelkező családoknál a tankolás. Semmi gond, a Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártyával a benzinért, gázolajért, de még az autós kiegészítőkért, sőt, a sürgős gumicseréért vagy javításokért is fizethetünk.

5. Építőanyag – Ha a nyaralás helyett inkább egy lakásfelújítás vagy egy építkezés van porondon, akkor sincs gond, hiszen a Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártyával a téglát, a járólapot és a cserepet is fizethetjük.

6. Lakberendezés – A csupasz házból a széleskörűen felhasználható juttatásnak köszönhetően könnyedén varázsolhatunk valódi otthont, hiszen a Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártyával megvehetjük még a vázát, szőnyeget és képkeretet is.

7. Bútorok – De ha csak a régi bútorokat cserélnénk ki a nappaliban, akkor is kéznél lesz a Sponsorem utalványa, akár az IKEA-ban is, ahol semmilyen más utalványt vagy utalványkártyát nem fogadnak el.

8. Szerszámok – Legyen szó felújításról vagy költözésről, néhány új szerszámra mindig szükség van. Főleg, ha valakinek a barkácsolás a hobbija. A PRÉMIUM Utalványkártyával bevásárolhatunk akár az OBI-ban vagy éppen a Praktikerben is.

9. Elektronikai eszközök – Legyen szó televízióról, mobiltelefonról, Xbox-ról vagy egy tűzhelyről a Sponsorem PRÉMIUM Utaványkártyával ezeket is megvehetjük. Ki ne örülne neki?

10. Autószerelő – Az autó javítási költségei is rendszeresen visszatérő költségeket jelentenek. Ahogy az éves szerviz, az olajcsere vagy éppen az ablaktörlő cseréje.

11. Helyi bérlet – A tömegközlekedést használóknak kincset ér majd a helyi bérlet vásárlására is fordítható kártya. Hogy a bérlettámogatáson mekkora összeget takaríthatunk meg, arról itt írtunk korábban.

12. Sportesemény – Ha a kedvenc csapatunk meccsére vagy éppen egy világbajnokság döntőjére utaznánk, akkor is jó, ha velünk van a Sponsorem kártyánk, hiszen a belépőkön kívül a sört, a popcornt és a különböző ereklyéket is megvehetjük vele.

13. Színházi előadás – Sőt, vásárolhatunk vele belépőt színházba, múzeumba és különböző kiállításokra egyaránt. És míg a Kultúra Utalvány mozijegyre nem használható, a PRÉMIUM Utalványkártya ezt is gond nélkül ki tudjuk fizetni.

14. Élelmiszer - a családok életében az élelmiszerekre költött összeg a legjelentősebb. Korábban erre adták az Erzsébet utalányt. 2017-től azonban az adóvonzata megegyezik a Sponsorem PRÉMIUM Utalvnykártyáéval, így az Erzsébet utalvány háttérbe szorult. A Sponsorem kártyával azonban ugyanúgy fizethető vele az élelmiszer is, emellett a munkavállaló maga döntheti el, hogy mire fordítja az összeget.

15. Csekkbefizetés – A kikapcsolódás mellett vannak hétköznapi kötelezettségeik is, ilyen például a csekkek befizetése. Jó hír, hogy a PRÉMIUM Utalványkártyával még a villany-, gáz- és telefonszámlák is fizethetők.

16. Ruha – Új ruhákra is gyakran van szükségük, ezt a kisgyermekes családok tudják a leginkább. A sapka könnyedén elveszik, a nadrág pedig könnyen szakad a játék közben, a Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártyával bármikor újakat vásárolhatunk

17. Cipő – Ha van valami, amit a kisgyerekek mindennél gyorsabban kinőnek, akkor az a cipő. De egy nőnek sem lehet soha elég, ha cipőről van szó. A Sponsorem PREMIUM Utalványkártyáival bármikor frissíthetjük a kollekciót.

18. Pelenka – Ne feledkezzen meg a család legfiatalabb tagjairól sem, hiszen nekik rengeteg dologra szükségük van még. Ilyen például a pelenka, a hintőpor és a törlőkendők, amelyeket mind kifizethet a Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártyával.

19. Vitamin – Sokat cikkeznek róla, hogy a gyümölvsök és zöldségek túl kevés vitamint tartalmaznak, így minden családban jól jön a vitamin. Ha máskor nem, betegség esetén biztosan. A PRÉMIUM Utalványkártyával ezt is fizethetjük.

20. Gyógyszer - Ha pedig mégis sikerül megfáznia a családból valakinek, akkor sem kell aggódni. A Sponsoremet elfogadják a gyógyszertárakban is, legyen szó egy sima lázcsillapítóról vagy komplex antibiotikum kúráról.

21. Ajándék - A Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártyájával persze sokkal vidámabb dolgokat is vásárolhatunk, meglephetjük szeretteinket és barátainkat ajándékokkal. Kedveskedhetünk párunknak egy virágcsokorral, családtagjainknak egy üveg borral vagy egy tábla csokoládéval, és barátainknak is egy tálca süteménnyel.

22. Játék – A család legkisebb tagjai számára persze a játék a tökéletes ajándék. A Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártyával játékautót, darts táblát és tásasjátékokat is vásárolhatunk.

23. Könyv – Mindenki vásárol könyveket. A PRÉMIUM Utalványkártya tulajdonosok mindezt egyszerűbben is megvásárolhatják, sőt, az ajándékutalványokat is fizethetik vele.

24. Óra – Hasznos és figyelmes ajándék lehet egy óra is, amire a hétköznapokon is szükségünk lesz. Karóra mellett persze vehetünk faliórát is vagy éppen óraelemet, ha arra van szükségünk.

25. Fodrász – Rendszeresen visszatérő költség a fodrász, kozmetikus, panikűrös és pedikűrös díja. Jó hír azonban, hogy azokban a szalonokban, ahol kártyával is lehet fizetni, a PRÉMIUM Utalványkártyával is fizethetünk.

+1. Állateledel – A házi kedvencekről sem feledkezünk meg a Sponsoremnél. A PRÉMIUM Utalványkártyájával az ő etetésüket is megoldhatjuk, de vehetünk nekik pórázt, gumicsontot és egyéb játékokat is.

Vajon munkavállalói mit vásárolnának a legszívesebben? Adja nekik a választás szabadságát és garantáltan elégedettek és motiváltabbak lesznek majd. Kérjen ingyenes szaktanácsadást itt »