Tisztelt Ügyfelünk! December 15. és január 2. között csökkentett munkarendben vagyunk elérhetőek, sürgős esetben, kérjük, e-mailben keressenek minket!
Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk!

Menü Kapcsolat Ügyfélkapu

Sponsorem Blog

3 költséghatékony megoldás a munkavállalók év végi jutalmazására

2017. dec 5. • Hírek

Szívesen jutalmazná kollégái egész éves erőfeszítéseit? Ismerjen meg 3 adó- és járulékmentes utalványt, amellyel a munkabérhez képest akár 45 százalékot is megtakaríthat cége a karácsonyi bónuszon.

3 költséghatékony megoldás a munkavállalók év végi jutalmazására

A tökéletes év végi jutalom egyszerre költséghatékony és személyre szabott

Joggal teheti fel a kérdést, hogy miért mutatunk 3 megoldást, mikor mindegyik utalvánnyal ugyanannyit spórolhat meg vállalkozása? Azért, mert a tökéletes karácsonyi juttatás elsődleges célja, hogy az erőfeszítések jutalmazásával motiválja kollégáit és éreztesse velük, hogy fontosak a cég számára. Ezt pedig sokkal könnyebb elérni egy személyre szabott utalvánnyal, amelyet azokra a programokra költhetnek munkatársai, amelyeket igazán szeretnek és amelyek örömet okoznak számukra.

1. Adó- és járulékmentesen adható sportrendezvény belépő e-utalvány

Ugye az Ön cégénél is akadnak olyan munkatársak, akik rajonganak a sportokért? Sőt, azonnal fel is tudna sorolni néhány kollégát, akiknél állandó témát szolgáltatnak a hétvégi eredmények? Akkor számukra tökéletes év végi jutalom egy Sportrendezvény belépő e-utalvány, amellyel jegyet vagy bérletet válthatnak a legkülönfélébb sporteseményekre a vívástól kezdve a Forma1-ig.

2. Adó- és járulékmentesen adható kultúra e-utalvány

A Kultúra e-utalvánnyal karácsonykor újabb élményeket ajándékozhat munkatársai számára, miközben vállalkozása is komoly költségeket takarít meg. Az év végi jutalmat a legváltozatosabb kultúrális eseményekre használhatják fel, mint például:

  • színházi elődások,
  • múzeumi kiállítások,
  • koncert jegyek
  • vagy éppen fesztiválbelépők.

3. Adó- és járulékmentesen adható oktatási e-utalvány

Egy költséghatékony Oktatási e-utalvány tökéletes év végi jutalom a jelen és a jövő kulcsemberei számára. Támogassa kollégáit a munkájukban való kiteljesedésben és a szakmai ismeretekben való elmélyülésben egy olyan utalvánnyal, amellyel az iskolarendszerű képzéseken kívül rengeteg hasznos továbbképzést és tanfolyamot kifizethetnek.

Hogyan lehet olcsóbb a munkavállalók év végi jutalma?

Az alábbi ábrán egy gyakorlati példa segítségével meg is mutatjuk, hogy milyen és pontosan mekkora plusz költségektől kímélheti meg vállalkozását, ha az év végi jutalmat munkabér helyett például Sponsorem utalványokkal adja. A példában szereplő táblázat egy teljesen átlagos, közepes méretű céget mutat be, amely 8 alkalmazottat foglalkoztat, és év végén mindegyik kollégáját 50.000 Ft értékben jutalmazza.

A táblázatból is jól látszik, hogy a Sponsorem utalványaival 45%-kal csökkennek a munkavállalók számára adott év végi jutalmak költségei, amely már a kisebb cégeknél is százezres nagyságrendű megtakarításokat jelenthet.

Szívesen jutalmazná munkavállalóit egy költséghatékony és személyre szabott utalvánnyal? Segítünk megtalálni a tökéletes megoldást, kérjen időpontot egy ingyenes és kötelezettségmentes konzultációra most »