Tisztelt Ügyfelünk! December 15. és január 2. között csökkentett munkarendben vagyunk elérhetőek, sürgős esetben, kérjük, e-mailben keressenek minket!
Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk!

Menü Kapcsolat Ügyfélkapu

Sponsorem Blog

5 legjobb motivációs eszköz fiatal munkavállalóknak

2016. nov 14. • Hírek

A piac tele van fiatal, agilis és világmegváltó ötletekkel teli fiatalokkal, akik a naprakész tudás, a hasznos és értékes feladatok, a fejlődési lehetőségek és a megbecsülés reményében álmaik munkahelyét keresik.

5 legjobb motivációs eszköz fiatal munkavállalóknak

A nyitott és modern szemlélettel rendelkező munkáltatók pedig a legjobbakat kaphatják meg közülük. A extra pedig az egészben, hogy ez sokszor nem is feltétlenül pénz kérdése, hiszen a fiatalok szívéhez az út nem csak a pénztárcájukon át vezet.

Összegyűjtöttük a legjobb motiváló eszközöket fiatal munkavállalók számára:

1. Készpénz
Nincs olyan ember, aki ne érdekelne, hogy mennyi fizetést visz haza a hónap elején, egy bizonyos szint után azonban a fiatal munkavállalók ennél többre vágynak. A pénz ugyanis csak egy ideig tud motiválni. Arról nem is beszélve, hogy a fizetésemelés a lehető legdrágább anyagi motiváló eszköz, amelyet csak a munkáltató adni tud, hiszen a nettó összegen felül a különböző járulékok és adók után további 93%-ot kell az államkasszába befizetni. Nézzük, mi minden van még.

2. Utazás
Tavasszal London, nyáron Ibiza, ősszel München, télen pedig a meleg ázsiai országok. Nincs olyan fiatal, aki ne szeretné bejárni a világot. Az elképesztően olcsó repülőjegyek és a mind jobban terjedő AirBnB korában pedig ez már nem is olyan elképzelhetetlen. Soha nem volt annyira olcsó utazni, mint most. A Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártyával pedig ezt akár a munkavállaló is biztosítani tudja. A PRÉMIUM Utalványkártya béren kívüli juttatásként adható, nagy előnye, hogy bankkártyához hasonlóan bárhol lehet vele fizetni, ahol van POS terminál, és szinte bármire felhasználható. Ráadásul, ellentétben a munkabérrel, csupán 49,98% adót kell utána fizetni.

3. Bulik és koncertek
VOLT és SZIGET Fesztivál vagy éppen Balaton Sound – kevés az olyan magyar fiatal, aki nyaranta ne látogatna ki valamelyik óriási fesztiválra. A Kultúra e-utalvánnyal ezt a munkavállaló is biztosíthatja fiatal munkavállalói számára. Sőt, az utalvány bármilyen hazai koncertre és rangosabb kiállításra is felhasználható. Legnagyobb előnye ugyanakkor, hogy teljesen adómentesen juttatható, így a munkáltató számára a lehető legolcsóbb anyagi ösztönző megoldás lehet.

4. Modern számítástechnikai eszközök
Kijött az új MacBook, kellene egy új tablet? A fiatalok megőrülnek a mai, modern számítástechnikai eszközökért. Mi több akár órákat, napokat is képesek várni az üzletek előtt a legújabb modellek érkezésekor. A Sponsorem Számítógép használati e-utalvánnyal a legújabb számítógépes eszközöket munkáltató is biztosíthatja számukra, ráadásul adómentesen.

5. Ruhák
Óriási rajongótábora van a fiatal fast fashion üzleteknek, nem is csoda hát, hogy a fiatalok a fizetésük egy jelentős részét ezekben az üzletekben költik el. Mindig szükség van egy új nadrágra, cipőre vagy táskára. Az Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártya ezért tökéletes kiegészítő juttatás lehet a munkabér mellett. Sőt, fizethető belőle a tankolás, a csekkek, a divatos kiegészítők vagy akár a bevásárlás is.

A megfelelő tálalással a bér mellé adott juttatások hatalmas értéket képviselnek a munkavállalók szemében, amivel hosszú távon is biztosítható a hatékony, motivált és elégedett csapat a cégben.

Kérjen részletes és ingyenes tájékoztatást a további lehetőségekről itt »