Tisztelt Ügyfelünk! December 15. és január 2. között csökkentett munkarendben vagyunk elérhetőek, sürgős esetben, kérjük, e-mailben keressenek minket!
Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk!

Menü Kapcsolat Ügyfélkapu

Sponsorem Blog

5+1 motivációs tipp a lejárt SZÉP kártyákról visszajáró összegekhez

2017. jún 6. • Hírek

2017. május 31.-én lejártak a 2015-ben kiadott SZÉP kártyák. A munkáltatóhoz visszakerülő pénzek azonban nem vesznek el, sőt azok számos módon felhasználhatók a dolgozók jutalmazására.

5+1 motivációs tipp a lejárt SZÉP kártyákról visszajáró összegekhez

Idén is hatalmas összegek maradtak a SZÉP kártyákon

Arról még nincsen pontos adat, hogy a 2017. május 31-én lejáró egyenlegek mekkora összeget tesznek ki, viszont az MTI tájékoztatása szerint 2017 áprilisában még közel 2,5 milliárd forint várt elköltésre a SZÉP-kártyákon.

Ennek oka pedig nem más, minthogy a SZÉP kártyával csupán szálláshely, vendéglátás és szabadidős szolgáltatás fizethető ki. Az alacsonyabb értékű, 20-40 ezer forinttal feltöltött utalványokat azonban igencsak nehéz lenne utazásra, nyaralásra fordítani. Ezek a juttatások sokszor kárba vesznek, motivációs hatásukat pedig teljesen elveszítik.

Jobb választás a munkavállalók igényeire szabott juttatás

Ezért is fogalmazták meg több alkalommal is a munkavállalók, hogy sokkal szívesebben költenék juttatásaikat inkább élelmiszerre, csekkekre, tankolásra vagy éppen ruhára. A dolgozókat ezért sokkal hatékonyabban lehet motiválni olyan utalványokkal, amelyekkel a mindennapi megélhetéshez szükséges dolgokat vásárolhatják meg.

5+1 motivációs tipp utalványokkal

A SZÉP kártyákból fennmaradó összeget tehát célszerűbb lenne egy olyan juttatásra fordítani, amelyet tulajdonosa széles körben felhasználhat. A Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártyájával a dolgozók kifizethetik például a tankolást, a pelenkát és az élelmiszereket is, de itt mutatunk további 25+1 meglepő ötletet.

Az egyes meghatározott juttatások eseti jelleggel vagy akár rendszeresen is adhatók, attól függően, hogy a SZÉP kártyákból mennyi pénz kerül vissza a céghez.

Össze is gyűjtöttünk 5+1 olyan esetet, amikor költséghatékony megoldással motiválhatóak a munkavállalók.

1. eseti vagy időszakos,a cég teljesítményéhez kötött jutalmak,

2. iskolakezdési támogatás,

3. sikeres projektek lezárásakor plusz juttatás,

4. a cég teljesítménye alapján év végi bónusszal,

5. karácsonyi pénzzel,

+1 munkahelyi évfordulós ajándékkal

Ezek mindegyike kedvezményes adózás mellett Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártyával is adható.

Ossza szét újra, tudatosan a SZÉP kártyákból visszajáró pénzt. Egyeztessen MOST időpontot ingyenes konzultációra. »