Tisztelt Ügyfelünk! December 15. és január 2. között csökkentett munkarendben vagyunk elérhetőek, sürgős esetben, kérjük, e-mailben keressenek minket!
Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk!

Menü Kapcsolat Ügyfélkapu

Sponsorem Blog

A készpénz a múlté? 5 indok, amiért jobb utalványkártyával fizetni

2017. már 14. • Hírek

Miközben egyre többen fizetnek különböző kártyáikkal, addig a készpénzes fizetés egyre inkább háttérbe szorul. Az utalványkártyák rengeteg előnnyel bírnak, össze is gyűjtöttük, hogy miért éri meg inkább velük fizetni.

A készpénz a múlté? 5 indok, amiért jobb utalványkártyával fizetni

1. Biztonságosabb, mint a készpénz

Az emberek nem szeretnek sok készpénzt hordani maguknál, pedig ez egy nagyobb bevásárláskor elkerülhetetlen. A készpénz egy részét könnyű észrevétlenül kirántani és elveszíteni, míg a Sponsorem utalványkártyáját tulajdonosa egyszerűen elteheti pénztárcája egy biztonságos zsebébe.

Akkor sem kell aggódni, ha véletlenül mégis elveszne az utalványkártya, hiszen pillanatok alatt letiltható. A új kártya igénylésével pedig visszaállítható a korábban rendelkezésére álló összeg is.

2. Gyors és kényelmes megoldás

A készpénz nemcsak a tárolásakor okozhat nehézséget, hanem az üzletekben való fizetést is körülményessé teheti. Valószínűleg mindannyian kerültünk már olyan helyzetbe, amikor egy kígyózó sor elején hosszasan kellett a pénztárcánkban kutatni a pontos összegért, pedig a Sponsorem utalványkártyaival a fizetés csupán néhány pillanat.

3. Nem kell a megfelelő címletet keresnie

Az elvesztegetett percek és a miattunk zsörtölődő vásárlók okozta kellemetlen pillanatokat csak fokozza, mikor az eladó is elégedetlenkedik, ha nem a megfelelő címlettel fizetünk.

A Sponsorem kártyáival bármekkora összegben kényelmesen vásárolhatunk, így elkerülhető, hogy a reggeli péksüteményt tízezressel kelljen kifizetni. Sőt, egy drágább kávéfőző vásárlásakor sem kell majd a százasokkal bajlódni.

4. Interneten is vásárolhat vele

Rengeteg dolgot persze ma már sokan az interneten vásárolnak, ahol mondani sem kell, nem lehet készpénzzel fizetni. A Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártyáját azonban világszerte több mint 35 millió helyen elfogadják, így az új televízió és a karácsonyi ajándékok mellett akár a szállást és a repülőjegyet is ki lehet fizethetik egy nyaralás előtt otthonról.

5. Személyesebb, mint a készpénz

A béren kívüli juttatások nemcsak a fizetések hosszú távú kiegészítésére használhatók, hanem eseti jutalomként és gesztusként is tökéletesen működnek. Legyen szó a karácsonyi pluszpénzről vagy egy sikeres projekt utáni jutalomról, a Sponsorem utalványkártyája elegánsabb megoldás, mint a készpénz.

A borítékba csúsztatott készpénznél nemcsak jobban néz ki egy elegáns ajándékkártya, hanem segíthet erősíteni munkavállalók kötődését is a vállalkozás irányába.

Válasszon a munkavállalói igényeinek megfelelően a Sportrendezvény belépő, a Kultúra, az Oktatási, a Számítógép-használati utalványok, az Ajándék e-utalvány és a PRÉMIUM Utalványkártya közül, akik a személyesebb jutalom révén is érzik majd, hogy fontosak vállalkozása számára.

Az adómentes utalványoknak és a Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártyának köszönhetően ráadásul a munkavállalóknak is több juthat majd, akik elégedettebbek lesznek, ez pedig meglátszik majd teljesítményükön is.

Tudjon meg még többet a Sponsorem utalványairól »