Tisztelt Ügyfelünk! December 15. és január 2. között csökkentett munkarendben vagyunk elérhetőek, sürgős esetben, kérjük, e-mailben keressenek minket!
Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk!

Menü Kapcsolat Ügyfélkapu

Sponsorem Blog

A legnépszerűbb adómentes juttatások 2017-ben

2017. nov 7. • Hírek

Szívesen motiválná munkavállalóit? Akkor ezt a listát mindenképpen látnia kell, mert körbenéztünk az ügyfeleinknél és összegyűjtöttük 2017 legnépszerűbb adómentes utalványait, amelyekkel nemcsak a munkavállalók, hanem cége is jól jár.

A legnépszerűbb adómentes juttatások 2017-ben

Miért éri meg személyre szabott utalványokkal motiválni a kollégákat?

A legnépszerűbb adómentes megoldások közé 2017-ben személyre szabott, egyedi utalványok kerültek, aminek az okán megéri elgondolkodni egy pillanatra. Érdemes ugyanis figyelembe venni a motivációs csomag kialakításakor, hogy a dolgozókat nem csupán a pénz ösztözni.

Fontos számukra a megbecsülés, valamint, hogy érezzék, az általuk elvégzett munka mellett személyük is fontos a cég számára. Éppen ezért tökéletes motivációs eszköz egy olyan utalvány, amelyet munkatársa azokra a tevékenységekre költhet el, amelyeket igazán szeret. Ehhez mutatunk most 3 adó- és járulékmentesen adható utalványt, ami különösen népszerű volt a Sponsorem ügyfeleinek körében és amellyel könnyedén örömet szerezhet a legkülönfélébb érdéklődési körrel bíró kollégáknak is.

1. Adó- és járulékmentesen adható Sportrendezvény belépő e-utalvány

Szinte lehetetlen olyan vállalkozást mutatni, ahol legalább egy-két kolléga ne rajongana a sportokért. Ugye, egyből eszébe jutott, hogy cégénél kik azok, akik a reggeli kávészünet alatt azonnal a hétvégi eredményekről cserélnek eszmét?

Számukra remek jutalom a Sponsorem Sportrendezvény belépő-e utalvány, amellyel egyetlen belépőt, de akár egész szezonra szóló bérletet is vásárolhatnak kedvenc csapatuk mérkőzéseire. Legyen szó labdarúgásról, vízilabdáról, vívásról vagy akár Forma 1-ről, a sportszerető kollégák ezzel az adómentes utalvánnyal a legkülönfélébb eseményekre juthatnak el.

Sponsorem motivációs tipp: a Sponsorem Sportbelépő e-utalvány felső értékhatár nélkül adható adó- és járulékmentesen, ezért ideális választás lehet a családos munkatársak számára. Kollégája így meglepheti gyermekeit egy-egy belépővel, és a hétvégi sportos családi programot kifizetheti utalványával.

2. Adó- és járulékmentesen adható Kultúra e-utalvány

Nem tudja, hogy milyen jutalomnak örülnének a leginkább kollégái? Akkor ajándékozzon számukra élményt! Egy fergeteges koncert vagy egy színházi előadás után sokkal frissebben és energikusabban térnek majd vissza hétfőn munkatársai.

Amíg az adó- és járulékmentesen adható Kultúra e-utalvánnyal a munkavállalók koncert-, dumaszínház-, opera és operett, balett, múzeumi vagy szinte bármilyen kultúrális eseményre válthatnak belépőt érdeklődési körük szerint, addig cége is komoly összegeket spórolhat meg.

Sponsorem motivációs tipp: a fiatal, pályakezdő munkatársak számára sokszor igazán komoly kihívás megtalálni a leghatékonyabb motivációs eszközt. Egy fesztiválbelépő azonban garantáltan telitalálat, így nyáron nagy sikert arathat a legfiatalabb dolgozók körében egy Sponsorem Kultúra e-utalvánnyal.

3. Adó- és járulékmentesen adható Oktatási e-utalvány

Akadnak olyan munkatársak is, akiket sokkal jobban motivál az anyagi jellegű jutalmaknál:

  • az előrelépés lehetősége,
  • a munkájukban való kiteljesedés,
  • a szakmai ismeretekben való elmélyülés.

Az ilyen munkavállaló ritka kincs, de annál fontosabb, hiszen idővel jó eséllyel belőlük lesznek az olyan kulcsfontosságú kollégák, akik rengeteg terhet levesznek majd a vezetők válláról.

Sponsorem motivációs tipp: érzékeltesse a fejlődni vágyó munkatársakkal, hogy számít munkájukra a jövőben is. Támogassa előrelépésüket olyan Sponsorem Oktatási e-utalvánnyal, amely az iskolarendszerű képzéseken kívül a legkülönfélébb továbbképzésekre, tanfolyamokra is felhasználható.

Tudja meg, hogyan motiválhatja kollégáit költséghatékonyan és eredményesen, kérjen időpontot egy ingyenes konzultációra most »