Tisztelt Ügyfelünk! December 15. és január 2. között csökkentett munkarendben vagyunk elérhetőek, sürgős esetben, kérjük, e-mailben keressenek minket!
Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk!

Menü Kapcsolat Ügyfélkapu

Sponsorem Blog

A Sponsorem utalványok 7 legnagyobb előnye

2017. máj 23. • Hírek

A Sponsoremnél minden vállalkozás esetében egyedi és költséghatékony juttatási rendszer kialakítására törekszünk. Felejtse el a sablonos megoldásokat, és ismerje meg a Sponsorem utalványok 7 legnagyobb előnyét, amivel a tökéletes juttatási csomag karnyújtásnyi közelségbe kerül.

A Sponsorem utalványok 7 legnagyobb előnye

7 érv, amiért tökéletes választás egy Sponsorem utalvány

1. Személyre szabott juttatási rendszert kap

A Sponsoremnél nem előre összeállított sablonok és csomagajánlatok alapján dolgozunk, hanem a vállalkozás igényeihez és céljaihoz tökéletesen illeszkedő juttatási rendszert alakítunk ki. Ehhez fontos számunkra, hogy megismerjük a céget, ezért már az első konzultáción feltérképezzük:

  • hogy mivel foglalkoznak,
  • hány alkalmazottal dolgoznak,
  • milyen egyedi igényeik lehetnek a munkavállalóknak.

Így olyan juttatási csomagot állítunk össze, amelyben akár minden egyes dolgozó számára megkeressük az ideális utalványt, miközben a vállalkozás is komoly költségeket takarít meg.

2. Új módon motiválhatja a munkavállalókat

Nem csak azt számoljuk ki, hogy mennyivel emelheti a munkavállalóknak adott juttatásokat, és ezzel mekkora összeget takaríthat meg a munkabérhez képest. Azt is megmutatjuk, hogy a Sponsorem egyes béren kívül adható juttatásaival miként motiválhatja a dolgozóit, hogyan jutalmazhatja őket. Sőt, a Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártya még az üzleti partnerek számára is adható, hiszen elegáns és költséghatékony megoldást jelent.

3. Könnyen átlátja majd a törvényi módosításokat

Az egyes béren kívül adható juttatások piaca igen gyakran, szinte évente változik a törvényi módosításoknak köszönhetően. Ezzel azonban nem kell foglalkoznia, hiszen mi folyamatosan nyomon követjük a szakma újdonságait, utalványainkat pedig a változásokhoz igazítjuk.

Ezért olyan megoldásokat tudunk ajánlani a legváltozatosabb igényekre is, amelyekre esetleg nem is gondolna. 2017-től például már kizárólag egyes meghatározott juttatásként adható a helyi bérlet, ezzel az eddigi 34,51% helyett már 43,66% adóterhet von maga után. Így azok a vállalkozások, akik tavaly ebben a formában támogatták a dolgozók utazását, az idei évtől jóval magasabb költségekkel számolhatnak. A Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártyával azonban ennél 10%-kal olcsóbban vásárolhatnak a munkavállalók havi BKK bérletet, amely több mint 17.000 forint megtakarítást jelent egyénenként éves szinten.


*a táblázat csak az utalványok adóvonzatával számol a költségek esetén

4. Speciális és széleskörűen felhasználható utalványok közül válogathat

Az utalványok kialakításakor odafigyelünk arra, hogy azok a legváltozatosabb igényeket is kielégítsék, így a Sponsoremnél az alábbi adómentes juttatások közül választhat:

  • Kultúra e-utalvány
  • Oktatási e-utalvány
  • Számítógép-használati e-utalvány
  • Sportrendezvény belépő e-utalvány

A PRÉMIUM Utalványkártyával pedig a különböző életkorú és érdeklődésű dolgozók is megvásárolhatják, amire szükségük van. Nézze is meg azt a 25+1 meglepő ötletet, amire az egyes meghatározott juttatás elkölthető. Melyikre számított a legkevésbé?

5. Folyamatosan bővülő elfogadóhelyek

Ahhoz, hogy a legváltozatosabb igényeket is kiszolgálják az utalványok, folyamatosan bővítjük az elfogadóhelyek számát. Törekszünk arra, hogy az új üzletekben minél többféle terméket és szolgáltatást megvásárolhassanak az utalványok tulajdonosai, akár online is.

6. Egyszerűen és gyorsan letudhatja az utalványokkal járó adminisztrációt

Tapasztalataink szerint a tökéletes juttatási csomag összeállításától már az időigényes és bonyolult adminisztráció gondolata elveszi a vezetők kedvét. Pedig a Sponsorem utalványainál csak a szerződéskötés jár minimális papírmunkával. Az adminisztráció ezután minden hónapban letudható néhány perc alatt egy online felületen, amiben szükség esetén szintén segítünk.

7. A tökéletes juttatási csomag házhoz megy

A kényelmes ügyintézés fogalma nem merül ki ennyiben, a Sponsorem utalványaival ugyanis nemcsak költséget, hanem rengeteg időt spórolhat meg. Pénzügyi tanácsadóink előzetes időpont-egyeztetés után házhoz mennek, így az ingyenes konzultációra nem megy rá az egész délelőtt.

Alakítsa ki a tökéletes juttatási rendszert, úgy, hogy közben még spórol is. Kérjen időpontot ingyenes konzultációra itt. »