Tisztelt Ügyfelünk! December 15. és január 2. között csökkentett munkarendben vagyunk elérhetőek, sürgős esetben, kérjük, e-mailben keressenek minket!
Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk!

Menü Kapcsolat Ügyfélkapu

Sponsorem Blog

A tökéletes béren kívüli juttatás életkorra szabva

2017. már 30. • Hírek

Az emelkedő járulékok miatt a vállalkozások alig tudnak fizetést emelni, ezért egyre többen mennek külföldre. A Sponsorem utalványaival azonban a béreknél alacsonyabb ráfordítással növelheti munkavállalói juttatásait.

A tökéletes béren kívüli juttatás életkorra szabva

Az elképesztő magasságokba emelkedő járulékok és közterhek miatt a vállalkozások egyre ritkábban tudják kigazdálkodni az alkalmazottak fizetésemelését, ezért egyre többen tekintgetnek külföld irányába, a munkaerőhiány jelei pedig már erőteljesen érződnek.

A Sponsorem utalványaival azonban költséghatékony módon, a béreknél jóval alacsonyabb ráfordítással növelheti munkavállalói juttatásait úgy, hogy az tökéletesen illeszkedik majd az egyes korosztályok igényeihez.

Így emelje dolgozói juttatásait költséghatékonyan

Kézenfekvőnek tűnik tehát, hogy különböző utalványok segítségével növelje a dolgozók számára adott juttatásokat. Ezekkel azonban a legnagyobb probléma általában az, hogy nagyon leszűkíti tulajdonosának lehetőségeit, és csak néhány terméket vásárolhat meg.

Kivéve, ha pontosan az életkornak megfelelő igényekre szabható az utalvány. Teljesen más igényei vannak a különböző életkorban és élethelyzetben lévő alkalmazottaknak, a Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártya pedig igazodik az egyedi igényekhez.

Utalványok korosztályokra szabva

A huszonéves kollégáknak többsége valószínűleg az első önálló lakásba való költözése előtt áll, így szükségük lesz új bútorokra, háztartási gépekre, szerszámokra vagy éppen tisztítószerekre.

Ezeket mind kifizetheti az egyre több helyen elfogadott Sponsorem Ajándék e-utalvánnyal, ahogyan különböző kozmetikumokat, műszaki cikkeket, vitaminokat és még parfümöt is vásárolhat. Arról, hogy fiatal munkavállalóit a pénz mellett, milyen lehetőségek motiválhatják a leginkább, itt talál ötleteket.

A harmincas-, negyvenes éveikben járó embereknek pedig már valószínűleg nemcsak saját magukról, hanem családjukról is gondoskodniuk kell, így számukra különösen előnyös, hogy a Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártyájával vásárolhatnak pelenkát, kiságyat, gyermekruhákat, játékokat és különböző ajándékokat is a család legfiatalabb tagjainak.

Egészítse ki Sponsorem utalványokkal a nyugdíj előtt álló munkavállalói juttatásait is, hiszen a több mint 120 ezer hazai vagy 35 millió nemzetközi elfogadóhely üzleteiben ők is megvásárolhatnak szinte bármit, amire szükségük van, sőt, még a csekkeket is befizethetik. Legyen szó akár egy új mikrohullámú sütőről, élelmiszerekről vagy ajándékról az unokáknak, és készüljenek akár a nyugdíjas évekkel járó megnövekedett szabadidő kitöltésére vagy keressék az új hobbikat. A Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártyával a barkácsoláshoz, sütés-főzéshez, túrázáshoz vagy éppen kertészkedéshez szükséges eszközöket is beszerezhetik.

A Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártyát tehát dolgozói arra költhetik, amire igazán szükségük van.

Ne tartson a horribilis költségektől, emelje munkavállalói fizetését úgy, hogy közben vállalkozása is élvezi az anyagi biztonságot. Nézze meg, hogy a Sponsorem utalványaival milyen könnyedén takaríthat meg jelentős összegeket úgy, hogy közben munkavállalói is jól járnak, itt akár a pontos összegeket is kiszámolhatja.

Több információra lenne szüksége? Kérjen ajánlatot itt »