Tisztelt Ügyfelünk! December 15. és január 2. között csökkentett munkarendben vagyunk elérhetőek, sürgős esetben, kérjük, e-mailben keressenek minket!
Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk!

Menü Kapcsolat Ügyfélkapu

Sponsorem Blog

A tökéletes céges karácsonyi ajándék – elegáns & költséghatékony utalványok

2018. nov 7. • Hírek

Rohamosan közeleg az év vége, így, ha idén nem akar az utolsó pillanatban kapkodni, akkor éppen ideje összeállítani a céges karácsonyi ajándékokat. Most még számos elegáns & költséghatékony megoldás közül válogathat, amelynek munkatársai és üzleti partnerei egyaránt örülni fognak. Össze is gyűjtöttünk néhány hasznos és bevált tippet, de azt is megmutatjuk, hogy milyen utalványokkal spórolhat a legtöbbet.

A tökéletes céges karácsonyi ajándék – elegáns & költséghatékony utalványok

Céges ajándék karácsonyra – motiváló jutalom vagy megszokott formalitás?

Azok a vállalatok, amelyek évente egy alkalommal adnak valamiféle juttatást kollégáik számára, ezt igen gyakran év végére időzítik. Ez persze nem véletlen, hiszen a céges karácsonyi jutalom nem csupán egy megszokott formalitás, hanem igen hatékony motiváló eszköz, amely a kollégák megtartásában is kiemelkedő szerepet játszik.

Egyfelől ki ne örülne annak, hogy az egész éves hajtás után elismerik a teljesítményét, erőfeszítéseit? A karácsonyi juttatásokkal könnyedén megmutathatja kollégái számára, hogy mennyire fontosak a cég számára, ezzel pedig jelentősen csökkentheti a fluktuáció esélyét. Másfelől a jutalmak természetesen mindig egyfajta visszacsatolást, plusz motivációt is jelentenek.

Sponsorem tipp: régóta gondolkodik már nagyobb jutalmakban és minden eddiginél hatékonyabb motivációs eszközökben? Akkor megéri átgondolni az év dolgozója jutalom bevezetését, amely segíthet megtartani cége kulcsfontosságú szereplőit, ami egy minimális tervezéssel szintén megoldható költséghatékonyan.

Rugalmas utalványkártya 30% megtakarítással

Az igazi kérdés tehát nem az, hogy a cégek számára megéri-e ajándékozni karácsonykor, hanem az, hogy milyen formában tegyék ezt. A kedvezményes adózású és rugalmas utalványokkal például a vállalat és a munkatársak egyaránt jól járnak.

Mindenképpen érdemes olyan utalványokban gondolkodni, amelyeket széles körűen felhasználhatnak munkatársai. A számtalan előny mellett ugyanis a fel nem használt utalványok értelemszerűen nem érik el motiváló hatásukat, így pénzkidobást jelentenek a cég számára.

A Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártyákkal tulajdonosuk például bárhol (akár online vagy külföldön) is fizethet, ahol ezt Mastercard bankkártyával is megteheti. Így a legkülönfélébb érdeklődési körű és élethelyzetben járó kollégák is könnyedén megvásárolhatják a számukra legfontosabb dolgokat.

A legjobb az egészben, hogy a karácsonyi ajándékon nemcsak munkatársai, hanem az egész cég nyer majd. A Sponsorem kedvezményes adózású PRÉMIUM Utalványkártyáival ugyanis közel 30%-ot megspórolhat az év végi jutalmak adóterhein. Így már egy közepes méretű vállalat is takár több milliós összegeket takaríthat meg karácsony előtt »

Adómentes utalványok - még olcsóbb és személyesebb ajándékok

Ha közelebbről is ismeri a munkatársak szokásait, igényeit, érdeklődési körét és szeretné erőfeszítéseiket egy személyesebb ajándékkal elismerni, akkor a következő adómentes utalványok is tökéletes megoldást jelentenek:

Az adómentes utalványokkal tulajdonosaik több száz program és lehetőség közül válogathatnak, amelyek között a legnagyobb hazai és nemzetközi kedvenceket is megtalálják. Nem rossz ajándék igaz? És akkor azt még nem is említettük, hogy cégét sem sújtják plusz adóterhek, így még költséghatékonyabb karácsonyi juttatási csomagot állíthat össze.

Költséghatékony céges karácsonyi ajándék az üzleti partnereknek

Természetesen nem feledkeztünk meg az ügyfelekről sem, hiszen a hosszú távú üzleti kapcsolatok legalább annyira fontosak egy cég életében, mint a motivált és elégedett kollégák. Éppen ezért egy eredményes év után célszerű megemlékezni a közös sikerekről egy kis ajándékkal.

A választás azonban nem egyszerű, hiszen ügyfeleit nem látja minden egyes nap, így nem ismeri annyira őket, mint munkatársait. Viszont korántsem lehetetlen! Az unalmas bor és csokoládé helyett ugyanis remek megoldás lehet egy névre szóló, a cég logójával ellátott, elegáns Ajándékkártya díszdobozban. A Sponsorem széleskörűen felhasználható Ajándékkártyájával pedig akár adó- és járulékmentesen is megoldhatja az év végi céges ajándékozást »

Nem vesztik értéküket az utalványok a 2019-es cafeteria változások miatt?

A kérdés teljesen jogos, viszont aggodalomra semmi ok. Ugyanis a 2018-as esztendőben kiadott juttatásokat még másfél évig felhasználhatják tulajdonosaik. A cafeteria rendszer változásaival korábban többször is foglalkoztunk, így érdemes ránézni a legfontosabb tudnivalókra, ha kérdése támadna.

Céges karácsonyi ajándék villámgyorsan

A jövő évi cafeteria változásoknál jelenleg sokkal jobban aggódik a szűkös határidők és az ünnepek közelsége miatt? Ne tegye! A Sponsorem utalványokat ugyanis villámgyorsan beszerezhetni kényelmesen, online is. A papírmunka minimális, a rendszer pedig villámgyors »

Találja meg a tökéletes céges ajándékot karácsonyra, kérjen időpontot egy ingyenes konzultációra most »