Tisztelt Ügyfelünk! December 15. és január 2. között csökkentett munkarendben vagyunk elérhetőek, sürgős esetben, kérjük, e-mailben keressenek minket!
Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk!

Menü Kapcsolat Ügyfélkapu

Sponsorem Blog

A tökéletes iskolakezdési támogatás 3 titka

2017. aug 7. • Hírek

2017-ben már az iskolakezdési támogatást is 43,66-os adóvonzat terheli. Éppen ezért megéri rugalmasabb megoldások után nézni, ismerje meg a tökéletes iskolakezdés 3 titkát.

A tökéletes iskolakezdési támogatás 3 titka

2017-ben már az iskolakezdési támogatást is az egyes meghatározott juttatások mértékével megegyező, vagyis 43,66-os adóvonzat terheli. Éppen ezért megéri rugalmasabb megoldások után nézni, ismerje meg a tökéletes iskolakezdés 3 titkát.

1. A tökéletes iskolakezdési utalvánnyal gyors és egyszerű a fizetés

A 2016-os esztendőben rengeteg család járt pórul, amikor csak a helyszínen szembesültek azzal, hogy a gyermekek tankönyveit nem tudják kifizetni a postán Erzsébet Utalvánnyal. Számos szülőnek ezért teljesen újra kellett gondolnia, hogy mihez kezdjen az iskolakezdési támogatásból fennmaradó összeggel, hogy az ne vesszen kárba. Emellé ráadásul a könyvek beszerzéséhez is újabb köröket kellett futniuk.

A legmodernebb utalványokkal, mint például a Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártyákkal, a tulajdonosuk bárhol fizethet, ahol ez bankkártyával is lehetséges – így akár a postán is. Az iskolakezdési támogatás akkor lesz igazán tökéletes, ha a muntársai az utalványok beváltása során nem ütköznek akadályokba, hanem egyszerűen és gyorsan letudhatják a vásárlást.

2. Az iskolakezdésre adott utalvány legyen széleskörűen felhasználható

Ehhez azonban nemcsak rugalmasan, bankkártyaként működő utalványokra, hanem széles körben felhasználható iskolakezdési támogatásra van szükség. Gondoljon csak bele, hogy mennyire kellemetlen és időigényes, mikor a szülőknek órákon át azt kell keresgélniük, hogy melyik üzletben tudják majd kifizetni utalványukkal az iskolatáskát, és melyik boltban tudnak tornacipőt vásárolni.

Pedig a hagyományos értelemben vett iskolakezdési támogatást országszerte csupán 14.000 üzletben fogadják el, ami nem könnyíti meg a családok helyzetét. Éppen ezért érdemes inkább egy olyan utalványt választani, mint a Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártya, amellyel kollégái hazánkban 120.000, míg világszerte 35 millió üzlet és webáruház kínálatában válogathatnak.

3. A tökéletes iskolakezdési támogatás minimális adminisztrációval jár

Tapasztalataink szerint sok vállalkozó megrémül a különböző utalványokkal járó adminisztrációs terhektől, és ezért inkább már bele sem vág a csomag tervezésbe.

Persze rengeteg időt és energiát megspórolhat, ha olyan utalványkártyát választ, amelyik egyszeri, minimális papírmunkával jár. A Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártyát például percek alatt feltöltheti online a kívánt összeggel, így a tökéletes iskolakezdési támogatás nemcsak a kollégák, hanem a vezetők hétköznapjait is sokkal egyszerűbbé teszi majd.

Állítsa össze a tökéletes iskolakezdési támogatást!
Kérjen ingyenes konzultációt pénzügyi tanácsadóinkkal »