Tisztelt Ügyfelünk! December 15. és január 2. között csökkentett munkarendben vagyunk elérhetőek, sürgős esetben, kérjük, e-mailben keressenek minket!
Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk!

Menü Kapcsolat Ügyfélkapu

Sponsorem Blog

Így motiválja dolgozóit 50.000 forintból hatékonyan

2017. jún 20. • Hírek

Egy 50.000 Ft értékű Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártyával rengeteg hasznos lehetősége nyílik a különböző életszakaszban járó munkavállalóknak. Nézze csak, hogyan motiválhatja dolgozóit.

Így motiválja dolgozóit 50.000 forintból hatékonyan

Motiváció a pályakezdőknek

A HR szakemberek szerint könnyedén lehet motiválni a pályakezdő munkavállalókat, csupán meg kell találni a megfelelő eszközöket. A lista alapján a koncertek és az utazás mellett a modern számítástechnikai eszközök a legnépszerűbbek az Y generáció körében. Egy 50.000 forint értékű Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártyájával kifizethetik akár a fesztiválbelépőt, a koncertjegyet és foglalhatnak szállást nyaraláshoz, de számítástechnikai kiegészítőkre is költhetik az összeget.

Utalvány a fiatal felnőttek céljaihoz

Idővel aztán a fiatal munkavállalók elkezdenek komolyabb célok iránt is érdeklődni, így képbe kerül az első saját lakás. A költözés legizgalmasabb szakasza pedig az új otthon berendezése. Egy Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártyával bútorokat, háztartási gépeket, képkereteket, szőnyeget és dekorációs tárgyakat is vehetnek. El tud képzelni ennél nagyobb motivációt?

Utalvány a kisbabák igényeihez

A harmincas éveiben járó kollégáknak már nemcsak saját magukról, hanem családjukról is gondoskodniuk kell. A Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártyával rengeteg hasznos dolgot megvásárolhatnak már 50.000 forintból is, amire egy újszülöttnek szüksége van. Tapasztalataink szerint szívesen költik a juttatásokat pelenkára, játékra vagy bébiételre.

Motiváció gyermekes családoknak

A rohanós hétköznapokon már az is nagy segítség, hogy a Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártyájával a tulajdonosa kifizetheti a csekkeket vagy a tankolást. Ez a juttatás azonban az iskolakezdés előtti nagybevásárlásra is fordítható, hiszen iskolatáskára, gyermekcipőre- és ruhára egyaránt költhető. Sőt, dolgozója akár még cirkusz belépővel is megajándékozhatja gyermekét.

A nyugdíjas évek előtt is motivált dolgozók

A nyugdíj előtt álló munkavállalók már nagyban keresik az új hobbikat, nagyon sokan kezdenek el például barkácsolni. Egy 50.000 forint értékű Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártya nemcsak szép ajándék, hanem hasznos is, hiszen kollégái vehetnek rajta szerszámokat, satut, fűrészt vagy akár fúrót.

Sőt, ma már egyre nagyobb divat a nyugdíjasok körében, hogy a dolgos évek után utazgatni és túrázni kezdenek. A juttatásokkal megvásárolhatók különböző túraruházatok és síbakancsok is. És mindezek után még mindig tudunk mutatni 25+1 meglepő ötletet, amiről nem is gondolná, hogy megvásárolható egy utalvánnyal.

Motiválja dolgozóit hatékonyan, tudja meg most, hogyan rendelhet Sponsorem utalványokat! »