Tisztelt Ügyfelünk! December 15. és január 2. között csökkentett munkarendben vagyunk elérhetőek, sürgős esetben, kérjük, e-mailben keressenek minket!
Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk!

Menü Kapcsolat Ügyfélkapu

Sponsorem Blog

Motivált kollégákra vágyik? Jutalmazza az év dolgozóját!

2017. okt 10. • Hírek

A hatékony munkaerő megtartása sokszor igen komoly kihívás. Magyarországon ezért egyre több cég veszi át és alkalmazza sikerrel a nyugat-európai cégek jutalmazási modelljét. Az év dolgozója díj például az egyik legegyszerűbb, de leghatékonyabb módszer. Most pedig az is kiderül, hogyan célszerű használni.

Motivált kollégákra vágyik? Jutalmazza az év dolgozóját!

Könnyebb jutalmazni, mint pótolni a kulcsfontosságú kollégákat

Minden vállalkozásban akad egy (vagy akár több) olyan kolléga, aki nélkül jelentősen csökken a cég teljesítménye. Őket sokszor szinte lehetetlen pótolni, hiszen mentalitásukkal és karizmájukkal a többi dolgozót is nagyobb erőbedobásra és hatékonyabb munkavégzésre ösztöznik.

A kulcsfontosságú munkatársak ezáltal a vezetők válláról is rengeteg terhet vesznek le, ráadásul a mindennapos munkát is sokkal gördülékenyebbé teszik. Éppen ezért különösen fontos, hogy pozitív visszacsatolást kapjanak és elismerjék a cégnél betöltött szerepüket. Egy Év dolgozója díj például tökéletes megoldás, Nyugat-Európában már régóta sikeresen motiválják általa a munkavállalókat.

Az Év dolgozója díj buktatói

Egy Év dolgozója díj egyik legnagyobb előnye, hogy minimális anyagi- és időbeli ráfordítást igényel, mégis kiemelkedő sikerrel működik. Ahhoz azonban, hogy a kellő hatást érje el ezzel az egyedi jutalommal, célszerű megjegyezni és elkerülni 3 gyakori buktatót:

 • A különböző életkorú munkavállalókat teljesen más és más jutalmakkal lehet igazán hatékonyan motiválni.
 • A dolgozók kora mellett az adott élethelyzetük is meghatározza, hogy mire lehet szükségük.
 • A munkatársak érdeklődési körét, hobbijait és egyedi szükségleteit soha nem szabad figyelmen kívül hagyni.

A tökéletes Év dolgozója díj legfontosabb szempontjai

A legnagyobb buktatók elkerülése azonban még önmagában nem garancia a sikerre. Az Év dolgozója díj ugyanis akkor működik a leghatékonyabban, ha…

 • a különböző életkorú kollégákat is képes motiválni,
 • a családalapítás vagy éppen a nyugdíj előtt álló munkatársak számára egyaránt hasznos,
 • a jutalmat a legkülönfélébb szükségleteire is költheti a díjazott,
 • kifizetheti vele a nyaraláshoz,hobbijához, egyszóval a kikapcsolódáshoz szükséges dolgokat is,
 • számtalan üzletben felhasználható, hogy ne kelljen az elfogadóhelyek listáját böngészni, az otthon kényelméből, akár online is vásárolhat vele külföldi webáruházakból,
 • hosszú távú megoldást jelent, évekig felhaszálható,
 • az utalvány igényes megjelenése tükrözi az elismerés, a díj nívóját,
 • a cég számára is előnyös, hiszen költséghatékony és kedvező adózású,
 • emellett minimális adminisztrációs munkát, idő- és enegriaráfordítást igényel a kiállítása.

A Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártyái egyetlen utalványban ötvözik mindezt, így az Év dolgozója díjat kényelmesen és egyszerűen bevezetheti vállalkozásánál. A személyre szabható jutalomnak pedig a kollégái is örülni fognak, amikor megtudják, mennyi mindenre költhetik.

Hosszú távra szóló utalvány a jövőbeli jutalmakhoz is

A Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártya ráadásul nemcsak a munkatársak, hanem a vezetők dolgát is megkönnyíti. Az utalvány ugyanis bármikor kényelmesen feltölthető online a kívánt összeggel, így a jövőbeli juttatásokra és jutalmakra is tökéletesen alkalmas.

Kíváncsi a motiválás többi kulisszatitkára? Munkatársunk ingyen, kötelezettségek nélkül elárulja Önnek. Kérjen időpontot konzultációra »