Tisztelt Ügyfelünk! December 15. és január 2. között csökkentett munkarendben vagyunk elérhetőek, sürgős esetben, kérjük, e-mailben keressenek minket!
Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk!

Menü Kapcsolat Ügyfélkapu

Sponsorem Blog

Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártya, az utalványok Supermanje

2017. júl 5. • Hírek

A tökéletes juttatási rendszert megtervezése komoly kihívás. Az utalványok Supermanje azonban most véget vet a káosznak, és legyőzi a legköltségesebb kihívásokat.

Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártya, az utalványok Supermanje

Az utalványok Supermanje nekimegy az elavult iskolakezdési támogatásnak. És győz!

A gyerekek még nagyban élvezik a nyári szünet örömeit, a felkészült szülők azonban lassan már elkezdik számolni, hogy mennyibe is kerül majd az új tanév. 2017-ben a cégeknek is jobban oda kell figyelni szeptember előtt, ugyanis az iskolakezdési támogatás adóvonzatát 34,51%-ról 43,66%-ra emelték.

A Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártya szintén 43,66% adóvonzat mellett adható a kollégák számára. Viszont jóval szélesebb felhasználást biztosít, mint az iskolakezdési utalvány, így nem kell többé nagyítóval keresgélni az elfogadóhelyeket, és órákon át tervezgetni, hogy hol érdemes vásárolni. A családos munkatársak ennek igazán örülni fognak, hiszen az utalványok Supermanjével megvásárolhatják a tankönyveket, az iskolai felszereléseket, az új ruhákat, de közben beszerezhetnek egyéb hasznos dolgokat is, amire csak a gyermeknek szüksége lehet az iskolában.

Az iskolakezdési támogatással kapcsolatos legnagyobb fejfájást a költségek mellett a tankönyvek beszerzése jelenti. 2016-ban például rengetegen jártak pórul amiatt, hogy az általuk kapott utalvánnyal nem tudták kifizeti a tankönyvekre kapott csekket.

A Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártyák tulajdonosai azonban átérezhetik a szuperhősök korlátlan lehetőségeit, hiszen bárhol vásárolhatnak, ahol bankkártyát is elfogadnak. Így elég csupán elugrani a legközelebbi postára, és a többi számlával együtt kényelmesen és gyorsan letudható a tankönyvek kifizetése is.

Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártyával szuper kényelmes is a vásárlás

Bár a néhány tízezer helyen beváltható étkezési utalványok valamivel már egyszerűbbé teszik a vásárlást, az igazi áttörést azonban a Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártya hozza el, amellyel csak Magyarországon 120.000 üzletben fizethet a tulajdonosa. De az utalványok Supermanje elsöpri a határokat is, hiszen világszerte 35 millió helyen fogadják el, tulajdonosa így akár online, az otthon kényelméből vásárolhat akár több ezer kilométer távolságból is.

Sőt, a Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártyánál kollégáinak nem kell matekoznia a vásárlás végösszegén, hiszen a bankkártyákhoz hasonlóan bármekkora összeget pontosan kifizethet vele. Ezzel szemben a papír alapú étkezési utalványok előre meghatározott címleteire gyakran rá kell fizetni, a pénztárnál pedig igen kellemetlen pillanatokat tud okozni, ha valaki feltartja a sort, amíg apróra vadászik. Nem túl szuper igaz?

A Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártya elsöpri a bérlettámogatás rejtett költségeit

Az iskolakezdés mellett a cégek előszeretettel támogatják a munkavállalók utazását is, amelynek közterhei 34,51%-ról 43,66,%-ra emelkedtek 2017-ben. Ettől még ne riadjon el a bérlettámogatástól, hiszen már érkezik is az utalványok Supermanje, és ezt is megoldja!

Most mutatunk egy olyan költséget is, amelyet sok vezető észre sem vesz, pedig a Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártyával ez könnyedén kikerülhető.

A BKK honlapja szerint a cégek 10.500 forintért vásárolhatnak havi bérletet, míg a természetes személyek, így munkatársai számára ez csupán 9.500 forintba kerül, amely plusz 10%-os megtakarítást jelent. Ráadásul a bérletet kifizethetik Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártyával, így már egyetlen munkavállaló esetén 1435 forintot takaríthat meg havi szinten.

A Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártya szuperképességeivel még a nyugdíj előtakarékosság és az egészségpénztárak legádázabb költségeit is megzabolázza

A legelterjedtebb cafeteria típusok közé tartozik, amikor a cég a kollégák számára a béren kívüli juttatás összegét az önkéntes nyugdíjpénztárba vagy egészségpénztárba fizeti be. Az utalványok Supermanje, vagyis a Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártya pedig a nyugdíjas évekre való takarékoskodást is könnyebbé és költséghatékonyabbá teszi.

A 2017-es adótörvény változásait böngészve már valószínűleg meg sem lepődik azon, hogy az önkéntes nyugdíjpénztári és egészségpénztári befizetés adóvonzatát is 43,66%-ra emelték a vállalkozások számára. A legtöbb pénzt a munkavállaló azonban nem emiatt veszíti el!

Ugyanis a cégek által befizetett pénzekre nem, a magánszemélyként nyugdíjalapba vagy egészségpénztárba elhelyezett összegekre viszont igényelhet 20%-os adókedvezményt. Így egy munkatársa évente akár 150.000 forinttal többet tud félretenni a nyugdíjas évekre.

Fordulat! Rendezze át a sorokat az utalványok Supermanjével

A Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártyával a munkavállalók kifizethetik a csekkeket, vásárolhatnak élelmiszert, és még rengeteg dolgot. Ennek ellenére sokan még mindig juttatásokból vagy cafeteria keretükből rendezik a nyugdíj előtakarékosságot és az egészségpénzári befizetéseket.

Ideje váltani! Állítsa csatasorba a Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártyáját, hogy kollégái egyszerűen és kényelmesen letudhassák a mindennapi vásárlásokat. Az így fennmaradó munkabért pedig az anyagilag jóval kedvezőbb megoldásokra fordíthatják.

Nézze meg, hogyan alakíthatja ki könnyedén a tökéletes juttatási rendszert az utalványok Supermanjével. Ismerje meg a Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártya további előnyeit is! »