Tisztelt Ügyfelünk! December 15. és január 2. között csökkentett munkarendben vagyunk elérhetőek, sürgős esetben, kérjük, e-mailben keressenek minket!
Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk!

Menü Kapcsolat Ügyfélkapu

Csatlakozz a Sponsorem csapathoz!

Csatlakozz a Sponsorem pénzügyi szakértői csapatához, és segíts megreformálni a magyar juttatási rendszert!

 

Kik vagyunk és mit csinálunk?

A Sponsorem egy fiatalos, innovatív és kreatív szakemberekből álló csapat, ahol azért dolgozunk, hogy a hazai kis- és középvállalkozásokban motivált, lojális munkavállalók dolgozhassanak.

Modern fintech cégként digitális pénzügyi megoldásokat és rendszereket állítunk össze, amelyekkel a bérnél olcsóbban oldhatók meg a juttatások, prémiumok és/vagy jutalmak.

Egyre több hazai vállalkozást foglalkoztat a bérköltség csökkentés ideális megoldása, a legjobb munkavállalók motiválási lehetőségei, a fluktuáció csökkentésének módjai vagy a bérfejlesztés kérdése. És ezekben mi nagyon jók vagyunk.

A segítségünkkel többet kap a munkavállaló, miközben a munkáltatónál is több pénz marad. Hiszen mondhatni pénzt szállítunk az ügyfeleinknek. Ezért nagyon szoktak szeretni minket.

Jó velünk dolgozni munkatársként is, mert

 • Pozitívak az ügyfélkapcsolataink

  Ügyfeleink elégedettsége a mi sikerünk is, hiszen csak úgy számíthatunk hosszú távú partnerkapcsolatokra, ha valóban működő és költséghatékony megoldásokat tudunk bevezetni. Emiatt nagy arányban pozitívan zárulnak az ügyféltalálkozóink.

 • Rugalmasak vagyunk

  Startupként megvan az az előnyünk, hogy villámgyorsan tudunk reagálni és alkalmazkodni a hirtelen módosuló piaci feltételekhez is. Soha nem adjuk fel, a lehetőségekhez mérten mindig, mindenből a lehető legjobbat akarjuk kihozni.

 • Fiatal, kreatív csapat vagyunk

  Minden kollégánk fiatal, lendületes és tele van kreatív ötletekkel. Bármikor és szívesen segítünk egymásnak, nem tartjuk meg magunknak a tapasztalatunkat sem. Ha Te is ilyen vagy, akkor nagyon jól fogod érezni magad a csapatunkban.

 • Fontosnak tartjuk a szakmai fejlődést

  A mi szakmánk folyamatosan alakul, fejlődik, amihez személyiségben és szakmai tudásban is alkalmazkodni kell. Ezért rendszeresen képezzük magunkat és munkatársainkat, hogy még jobbak, még eredményesebbek legyünk. Nálunk nagyon sokat tanulhatsz majd.

 • Rengeteg tervünk és ötletünk van

  A ügyféligények és a piaci változások szinte megkövetelik, hogy folyamatosan képben legyünk. De éppen ezt imádjuk. Rengeteg ötletünk és tervünk van, amelyek kidolgozásában, megvalósításában Te is segíthetsz. Unatkozni biztosan nem fogsz.

 • Folyamatos fejlődésre törekszünk

  A világ rohamléptekben változik, mi pedig nem szeretnénk lemaradni. Követjük a trendeket, igyekszünk az újdonságokat elsőként bevezetni és előremutató, modern és kreatív megoldásokat szállítani. Velünk az élen járhatsz.

Ismerj meg minket!

Fűzér Péter

Fűzér Péter

tulajdonos

Fűzér Péter vagyok, végzettségemet tekintve közgazdász. Imádom a pénzügyek világát. 10 évet dolgoztam sales területen, 5 éve vagyok a cafeteria piacon, ezzel sokat tudok segíteni a sales-es kollégáknak. Alapvetően nyitott, problémamegoldó, rendszerimádó, maximalista és ügyfélközpontú vagyok.

A Sponsoremet 2 társammal alapítottam 2013-ban, azzal a céllal, hogy modernizáljuk, egyszerűsítsük a hazai utalványpiacot. A bonyolult és kötött papíralapú béren kívüli juttatások helyett korszerű, webshopokban is felhasználható utalványokkal léptünk a piacra, mára pedig egy, a világ bármely részén, akár 35 millió helyen felhasználható megoldást is fejlesztettünk. Ez a Sponsorem PRÉMIUM Utalványkártya, amire nagyon büszkék vagyunk.

A mindennapi feladatok elvégzéséhez pedig 3 fantasztikus kolléga csatlakozott.

Tibi az értékesítéssel foglalkozik, Évi és Lilla pedig az ügyfélszolgálaton tartja a kapcsolatot az ügyfelekkel, partnerekkel. Nézd meg, mit mondanak ők:

Kirilla Tibor

Kirilla Tibor

sales manager

2018 márciusában, értékesítőként kezdtem a Sponsorem csapatában dolgozni. Kezdetben, mint minden újonc, görcsösen álltam minden feladathoz, de folyamatosan oldódtam vezetői hozzáállásának köszönhetően. A vezetők egyenrangú partnerként kezelnek, ami sok más helyen nem evidens, mert általában érzékeltetik a titulusukkal járó hatalmat. Ráadásul minden szükséges eszközt, hátteret és segítséget is megkapok, így folyamatosan fejlődöm.

A Sponsoremnél megmutathatom, hogy több tíz éves tapasztalat nélkül is lehetek sikeres, ebben pedig a folyamatos visszajelzések és a személyes és anyagi elismerések is motiválnak.

Nagyon tetszik, hogy a Sponsorem folyamatosan fejlődik, és az alakításában mi is részt vehetünk. Kényelmes székeken dolgozhatunk, közösen alakítjuk a céges szokásokat, így tényleg jó ide bejárni. Sőt, akár a kanapéról is intézhetem a hívásokat. Örülök, hogy egy ilyen szuper csapattal dolgozhatok, úgy gondolom, jó döntést hoztam, amikor a Sponsorem csapatához csatlakoztam.

Kriszt Lilla

Kriszt Lilla

ügyfélszolgálat

Szeretek a Sponsoremnél dolgozni, mert kedves, fiatalos a csapat, számíthatunk egymásra, jó fej a főnök és nagy figyelmet szán a dolgozók motivációjára. Probléma esetén is igyekszik megtalálni a megfelelő, mindenki számára pozitív megoldást.

A feladatok változatosak, sok kihívással, melyek által rengeteg újat tanulok. Minden szükséges információt és támogatást megkapok ahhoz, hogy rendben elvégezhessem a munkámat. Engem motivál, ha visszajelzést kapok, és amikor úgy érzem, jó munkát végzek, azt el is ismerik.

A Sponsorem egy olyan munkahely, ahol számít a csapat, számítanak a kollégák, felettesünk kikéri véleményünket a fontosabb feladatok, projektek kapcsán, illetve meghallgatja az álláspontunkat, mielőtt döntés születne egy-egy meghatározó kérdésben.

Az irodai légkör nagyon jó hangulatú, igyekszünk olyan eseményeket, csapatépítő programokat szervezni, ahol a kollégák nem csak munkatársként vannak jelen, hanem emberileg is közelebb tudnak kerülni egymáshoz.

Domonyi Éva

Domonyi Éva

ügyfélszolgálat

Szeretek a Sponsoremnél dolgozni, mert nem kell általános választ adnom. Lehetnek ötleteim, gondolataim, amik meghallgatásra kerülnek és visszajelzéseket kapok rájuk, megbeszéljük és sokszor fel is használjuk őket. Nem vagyok egyedül hagyva, ha szükségem van segítségre, támogatást kapok a mindennapokban is. Magamat és a munkámat is megbecsülve érzem, figyelnek rám. Az már csak hab a tortán, hogy minden napra jut vidámság és móka is.

Nagyon motivál a munkámban a csapat, a céljaink és az azokhoz vezető út. És a túró rudi, természetesen, mert az mindenben motiválttá tesz. A meglepetés kürtős kalácsot már említettem? Vagy a jó hangulatú megbeszéléseket? A poénokat? A nevetést? Az elfogadást, figyelmet, támogatást?

Mindenek előtt korrekt, segítő és elfogadó munkahelynek tartom a Sponsoremet. Azt hiszem, mennék innen nyugdíjba majd sok év múlva. Addig pedig maradok szívesen.

A hosszú távú, tartós kapcsolatokban hiszünk

Külsős szakemberekkel és csapatokkal is évek óta dolgozunk együtt:


Alapvetően lazák, nyitottak, pozitívak és közvetlenek vagyunk, ilyen a hangulat az irodában is. A munkát viszont mindig komolyan vesszük. Beleillenél a csapatba?

Mi vár Rád a csapatban?

 • Önállóan, de közös célért dolgozhatsz

  A határozottság és önállóság nálunk elvárás. Mi is szeretünk és tudunk is egyedül dolgozni, élvezzük a felelősséget, de közben hetente legalább egyszer egyeztetünk, hogy biztosan ne legyenek félreértések. Szeretünk beszélgetni az emberekkel és jól esik, hogy segíthetünk nekik.

 • Stresszmentes, nyugodt környezetben dolgozhatsz

  A stresszeltetés és a folyamatos számonkérés biztosan nem visz előre, ezért nem is alkalmazzuk. De Te is akkor fogod jól érezni magad nálunk, ha a szakmai irányítás mellett napról napra látod a munkád eredményét. Hogy hogyan csinálod, azt rád bízzuk. A sikereidet persze értékeljük is, és nem fukarkodunk a dicséretekkel.

 • Emberileg és szakmailag is fejlődhetsz

  Nálunk nem a papír és a kitűnő diploma számít. A főiskola és/vagy az egyetem segít ugyan a látásmód kialakításában, de hisszük, hogy a jövőben a sikereket sokkal inkább a kompetenciák határozzák majd meg. Nálunk fejlesztheted és aktívan használhatod a nyelvtudásodat, szakmai képzéseken vehetsz részt és a megvásárolt szakmai anyagokból is tanulhatsz.

 • Kíváncsiak vagyunk az ötleteidre

  Szeretünk és akarunk is fejlődni, és a több szem többet lát elv alapján nyitottak vagyunk minden ötletre, kreatív fejlődési lehetőségre. Nálunk nyitott fülekre találnak a javaslataid, nem kell magadban tartanod az elképzeléseidet, kíváncsiak vagyunk, hol látsz új kiugrási lehetőségeket.

 • Érdekes, izgalmas kihívások várnak

  Az utalványpiac nem új, de amit mi csinálunk, az modern és innovatív. És Te a részese lehetsz. Szerteágazó ügyfélkörünknek hála, rengeteg iparág működésébe nyerhetsz betekintést, jobbnál jobb rendszerek kidolgozásában vehetsz részt. Nálunk nincs két egyforma nap, nincs két egyforma ügyfél.

 • Biztos, stabil munkahelyen dolgozhatsz

  Nem ijedünk meg a piaci változásoktól, kreatív cégként villámgyorsan tudunk reagálni a gazdasági helyzet alakulására, így bármit is hoz az élet, kihozzuk belőle a lehető legjobbat. Ha Te is így gondolkodsz, nálunk stabil, biztos munkahelyed lesz.

 

Izgalmas és változatos feladatok várnak

A cafeteriapiac egy izgalmas, érdekes és gyorsan változó világ. Mindig jönnek új törvények, dobnak piacra technológiai újdonságokat, fedezünk fel új területeket vagy bukkannak fel olyan új trendek, mint a hr tech vagy fintech. Folyton új kihívásokkal és megoldandó feladatokkal találjuk szembe magunkat. De ezért rajongunk!

Nem hiszünk a főnök-beosztott viszonyban, inkább segítő partnerként tekintünk egymásra, akik rendszerben szeretnek és tudnak dolgozni. Imádjuk a technika adta lehetőségeket és folyamatosan fejlesztjük is a rendszerünket, automatizáljuk a folyamatokat, keressük azokat a pontokat, ahol még tovább tudunk egyszerűsíteni, javítani.

Nem az a lényeg, hogy minél inkább kitöltsük a munkaidőt, hanem, hogy folyamatosan fejlődjünk és a megtakarított időben új dolgokat alkothassunk. Aztán együtt örülünk a sikereknek és az eredményeknek.

Téged keresünk, ha

 • kreatív vagy és nem félsz elmondani az ötleteidet,
 • szeretnél tanulni és fejlődni,
 • pozitívan gondolkodsz,
 • szereted a technológiai újdonságokat,
 • követed az innovációkat és lépést tartasz a korral,
 • szakértői, tanácsadói mentalitásod van,
 • szívesen beszélgetsz emberekkel, szeretsz segíteni,
 • nem félsz a felelősségtől és az új kihívásoktól,
 • magabiztosan kommunikálsz angolul,
 • rajongsz a változatos feladatokért
 • átmenetileg elviseled a monotonitást, amíg ki nem találjuk, hogyan tudjuk automatizálni, hisz egy ismétlődő unalmas dolgot csináljon inkább egy robot,
 • szeretsz és tudsz is önállóan dolgozni,
 • képes vagy a csapat érdekeit szem előtt tartani.
 
 

Más munkahely való neked, ha

 • szereted a monotonitást, vagy ha pontosan megmondják, hogy mikor és mit kell tenned,
 • nem találod a helyed a modern technológiai eszközök világában,
 • nem szeretsz online vásárolni, nincs bankkártyád, inkább maradsz a megszokott dolgoknál,
 • kerülöd az embereket és nem is szívesen beszélgetsz másokkal,
 • probléma esetén azonnal pánikba esel,
 • csak pénzt akarsz keresni, és mindegy, hogy hol dolgozol.

Milyen lesz velünk dolgozni?

8:00-9:00 között kezdünk

A szigorú munkarend helyett a törzsidőben hiszünk, ezért az előre egyeztetésnek megfelelően 8:00, 8:30, vagy 9:00-kor kezdünk. Hétfőnként mindenkivel, egyesével átbeszéljük a heti feladatokat és célokat. Onnantól szabad a pálya, a kivitelezést Rád bízzuk. Alkalomszerűen 1-1 nap home office is belefér.

Közös iroda, modern és gyors saját eszközök

Egy nagy, közös, légkondis irodában dolgozunk. Kapsz egy szép, saját asztalt, gyors laptopot és céges mobilt, hogy szívesen és hatékonyan tudj dolgozni. Ha pedig nyugiban szeretnél telefonálni az ügyfelekkel, akkor a másik irodában van rá lehetőséged. Sőt, dolgozhatsz a kanapén vagy a földön fekve is, ahogy kényelmesebb.

30 perc ebédszünet

A munkaidőn felül 30 perc ebédszünetet szoktunk tartani. Van egy kis konyhánk, de akár elugorhatsz a közeli Corvin mögötti éttermek egyikébe is. Néha mi is oda járunk.

Kedveljük és tiszteljük egymást

Fontos, hogy kedveljük egymást, hiszen a nap nagy részét együtt töltjük. Nincs főnökösködés, ahol tudjuk segítjük és támogatjuk egymást. Igazán barátságos és családias a hangulat. Rendszeresen tartunk csapatépítő tréningeket, együtt ebédelünk vagy éppen zenét hallgatunk munka közben.

 

Ide jársz majd dolgozni

Az irodánk a József körúton, központi, könnyen elérhető helyen van. Tömegközlekedéssel a kék metróval vagy a sárga villamosokkal (4-es/6-os) kell jönnöd, de sok parkolóházat is találsz a környéken, ha inkább kocsival járnál.

Szeretjük az állatokat, így hozhatod a kuytusodat is. Ha pedig bringával vagy rollerrel jössz dolgozni, annak is kialakítottunk egy biztonságos helyet, és még tusolni is tudsz munka előtt.

Íme a szeretett irodánk

 • 140 nm-es lakás, irodának kialakítva
 • 2 nagy iroda, 1 tárgyaló és 2 kisebb helyiség
 • 2 mosdó, hogy ne legyen sorban állás :)
 • mikróval, hűtővel és kávégéppel felszerelt konyha,
 • új, modern bútorok
 • tágas és fényes helyiségek

Neked is tetszeni fog!